Ton Mestrom Badkamerstyling

Sanitairspecialist Limburg

Ton Mestrom Badkamerstyling biedt een ruim aanbod aan kwaliteitsvol, bijzonder en functioneel sanitair. Van scherp geprijsde toiletpotten tot luxe en moderne waskommen en wastafels van hoogwaardige materialen als keramiek en composiet.

Het ruime assortiment van de sanitairspecialist uit Limburg in combinatie met de kennis en ervaring van de medewerkers maakt dat Ton Mestrom Badkamerstyling het ideale adres is voor de aankoop van het sanitair van uw nieuwe toiletruimte.
Hoe beperkt uw toiletruimte ook is, de sanitairspecialisten bedenken immers voor elke ruimte een passende oplossing. Daarnaast zorgen de experts voor een perfecte uitvoering van uw renovatie- of nieuwbouwproject.

Profiteer van het Totaalconcept

Profiteer van het totaalconcept van Ton Mestrom Badkamerstyling: de combinatie van een uitgebreid assortiment, deskundig advies en uitvoerende specialisten onder één dak.

Bekijk met eigen ogen de fraaie voorbeelden van toiletten in de mooie en grote showroom in Limburg en laat u vrijblijvend adviseren door de sanitairspecialisten.

Verhoog de waarde van uw huis

Een comfortabele en perfect afgewerkte badkamer is niet alleen een plek voor uw verfrissende ochtendrituelen. Het kan een waardevermeerdering zijn van uw huis en een potentiële koper sneller overtuigen uw woning te kopen. Verdiep u eens in de voordelen van een badkamerrenovatie samen met de badkameradviseurs van Ton Mestrom Badkamerstyling in Limburg. Zij maken voor u een geheel vrijblijvende prijsopgave, zodat u op uw gemak deze investering in nieuw sanitair kunt overwegen.